Големина на шрифта:
-
-
-
Схема:
-
-
-

Настройки

ПЛОВДИВСКИ УНИВЕРСИТЕТ "ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ"

Събития   /

HR конференция и Панаир на Кариерата

 

HR КОНФЕРЕНЦИЯ И ПАНАИР НА КАРИЕРАТА

Наближава “HR Summit & Career Fair Plovdiv 2019”, който ще се проведе на 22 март 2019 г. в Международния панаир – Пловдив, седма палата. Форумът се организира от DiTech Expo. Участието Ви на Панаира на кариерата е отлична възможност да се срещнете и запознаете лично с представители на компаниите лидери. Наши партньори са водещи фирми в различни отрасли – IT, телекомуникации, производство, маркетинг и PR, логистика и управление на персонала.

 

 

Всички присъстващи ще се запознаят и ще имат шанс директно да кандидатстват за представените различни стажантски програми или обявени свободни работни позиции. Презентациите на най-актуалните и съвременни професии могат да Ви открият нови възможности и предизвикателства. За тези от Вас, които са се насочили към специалности, свързани с управление на човешките ресурси или имат интерес в областта, е и HR Summit Plovdiv 2019. Присъединете се към лекционните и дискусионни панели, фокусирани върху актуални задачи и теми, пред които са изправени HR специалистите. Пресечната точка между динамично променящата се среда на пазара на труда и възхода на бизнесa за създаване на иновативни дигитални решения. Нови идеи, споделяне на опит и общуване с професионалисти HR.

За студенти участието е безплатно срещу предварителна регистраци в сайта и представена студентска книжка на място. А на тези студенти, регистрирали се до 10.03.2019 г. и дошли на кариерния панаир, ще бъдат предоставени безплатни пропуски за Neuromarketing& Customer Experience Conference 2019 - 19.04.2019 г. Актуални новини и повече информация за лекторите, темите и програмата може да видите на официалния сайт на събитието - https://hr.ditech.bg/

Последна промяна: 2019-03-19 11:56:53