Големина на шрифта:
-
-
-
Схема:
-
-
-

Настройки

ПЛОВДИВСКИ УНИВЕРСИТЕТ "ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ"

Новини   /

Получаване и подновяване на ISIC карти

Получаване и подновяване на DSK ISIC карти в ПУ „Паисий Хилендарски“

 

       Първокурсниците, подали заявление за издаване на DSK ISIC карта при записването си в ПУ „Паисий Хилендарски“, ще могат да получат готовите си карти от 17 до 21 октомври 2016 г. Раздаването на готовите карти ще се осъществи в университета от 8.30 до 16.30 часа на определните за съответните факултети места:

  • във фоайето на Нова сграда за Факултет по математика и информатика и Педагогически факултет;
  • в Университетски информационен център, намиращ се до Ректората за всички останали факултети.

     Получаването на DSK ISIC картите е лично. Моля, носете документ за самоличност.

     Студентите, които не се явят в посочения период за получаване на своята DSK ISIC карта, ще могат да я получат след 21.10.2016 г. в клон на Банка ДСК на ул. Христо Г. Данов 6.

Вслучай на въпроси пишете на info@isic.bg или оставете съобщение на Facebook/ISIC Bulgaria.

 

     От септември 2016 г. DSK ISIC картите, които се издават на студентите редовно обучение в Пловдивски университет са безплатни, а валидността им е удължена на 2 години. Всички DSK ISIC карти, издадени през 2016 г. ще важат до 2018 г. Безплатно е подновяването на валидността на DSK ISIC картите, издадени през предходната 2015 г.

     За издаване или подновяване на DSK ISIC карта посетете Университетски информационен център, намиращ се в Ректората и попълнете формуляр. Ако не сте имали DSK ISIC карта досега е необходимо да подадете и една снимка.

     DSK ISIC картата на ПУ „ Паисий Хиендарски“ съчетава в едно: 

 

     Студентите в ПУ „Паисий Хилендарски“ получават заедно с DSK ISIC картата си и едногодишен безплатен преференциален студентски пакет от банкови услуги “ДСК Академи“ от Банка ДСК. Пакетът включва: разплащателна сметка, виртуална карта за плащане онлайн, достъп до интернет банкиране с ДСК Директ и мобилно банкиране чрез ДСК Смарт, допълнителни преференции за студентски кредит.

      За повече информация относно ISIC картите, тяхното издаване и преференциите с тях посетете www.isic.bg и Facebook / ISIC Bulgaria или пишете на info@isic.bg

 

Последна промяна: 2016-10-07 13:38:19