Големина на шрифта:
-
-
-
Схема:
-
-
-

Настройки

ПЛОВДИВСКИ УНИВЕРСИТЕТ "ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ"

Новини   /

XIII издание на „Студент на годината”

Предстои XIII издание на Националния приз „Студент на годината”, чиято цел е да отличи най-активните студенти във всички области на науката, изкуството и спорта.

Конкурсът се учредява в началото на 2006 година по инициатива на Общото събрание на Националното представителство на студентските съвети в Република България. Проектът има мисията да популяризира постиженията на българските студенти и докторанти пред българската общественост, удостоявайки студенти от всички области на висшето образование.

Участниците следва да отговарят на определени критерии, отнасящи се до постигнатите им резултати в областта, в която се обучават. Студентите трябва да докажат своите постижения, представяйки документи за постигнатите резултати в науката, културата, спорта и други дейности, свързани с образователния процес на национално и международно ниво.

Заключителният етап на конкурса ще се проведе през месец декември 2019 година в град София.

Кандидатурите следва да бъдат изпращани до 29 ноември 2019 година с куриер на адрес: София 1000, пл. Народно събрание №10, ет. 4, стая 411, Национално представителство на студентските съвети.

Студент на годината

 

Можете да разгледате регламента на конкурса и да попълните формуляра и декларацията.

Подробности:

регламент

формуляр

декларация

За повече информация:

http://www.studentnagodinata.eu

е-mail: student@npss.bg

http//www.fb.com/studentnagodinata

Последна промяна: 2019-10-29 08:57:59